Wifi spy camera usb laadstation Wifi spy camera usb laadstation Wifi spy camera usb laadstation
Wifi spy camera usb laadstation Wifi spy camera usb laadstation Wifi spy camera usb laadstation
Wifi spy camera usb laadstation
0 Review | Review toevoegen
Wifi spy camera usb laadstation, kijk live mee via je smartphone!
€ 89,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons hier je vraag:

Wifi spy camera usb laadstation - 5 poorts

Dit wifi spy camera usb laadstation is ideaal als verborgen beveiligingscamera, bijvoorbeeld voor als u op vakantie gaat of voor op kantoor. Het wifi spy camera usb laadstation plaats je simpel in het stopcontact. Met de140 graden groothoeklens kan de wifi spy camera vrijwel alles wat er in een ruimte gebeurd in beeld krijgen. 

Eenvoudige installatie

Het spy camera usb laadstation is zeer eenvoudig te installeren. Wat u nodig heeft is een smartphone (Apple of Android) of een Windows-PC. Het benodigde programma kunt u vinden in de App-store of Google Play store. Installatie van de wifi spy camera oplader kost doorgaans niet meer dan 10 minuten. Een Nederlandstalige handleiding wordt direct na betaling van uw bestelling als downloadlink naar u gemaild.

Wifi IP Netwerk Camera

Met het spy camera usb laadstation kunt u eenvoudig verbinding maken met uw eigen Wifi netwerk. Dit betekent dat u na installatie in principe overal ter wereld toegang kunt krijgen tot uw verborgen spy camera usb laadstation, zolang er maar een goede internet verbinding beschikbaar is. In tegenstelling tot sommige oude Wifi Camera's waarbij het alleen mogelijk is om via hetzelfde wifi netwerk verbinding te maken met de camera. U kunt dus overal ter wereld live de beelden van uw spy camera usb laadstation via uw smartphone bekijken en eventuele opnames downloaden.  

Bewegingsdetectie

Je kunt de app zo instellen dat je een push bericht ontvangt als de camera beweging ziet. Het is ook mogelijk om de beelden bij beweging (of constant) op te slaan op een micro sd kaart tot 128GB (niet inbegrepen).
 

Specificaties:
 
Video resolutie Instelbaar op  4k/1080p
Video format AVI
WIFI 30 meter (zonder blokkades)
Opslagcapaciteit Micro sd kaart max 128GB (niet inbegrepen)
Framerate 25 fps
Power input DC 5V/1A

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen je zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.