filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...
13%
visibility
shopping_cart

Massage apparaat - Massage gun 6 standen - 4 opzetstukken

Goedkope, maar goede massage gun.

79,95

69,95

8%
visibility
shopping_cart

Massage gun in koffer - 30 standen – 6 opzetstukken

Ideale massage gun, zowel voor amateur als prof! Zeer hoge kwaliteit.

119,95

109,95

visibility

Massage gun in koffer - 20 standen - stil - lange batterijduur - 4 opzetstukken

Hoogwaardige massage gun van goede kwaliteit.

119,95

Wat kun je met een massage gun?

Een massage gun is een handig massage apparaat waarmee je jezelf (als je bij de te masseren spieren kunt) of een ander een lichte of zelfs deep-tissue massage kunt geven. Een massage gun geeft kloppende en trillende bewegingen waarmee druk uitgeoefend wordt op het spierweefsel. Je kunt het massage pistool dus voor veel verschillende doeleinden gebruiken:

 • Spierpijn, masseer je spieren los
 • Snellere revalidatie na een blessure
 • Na een workout, dat geeft minder kans op stijve spieren
 • De lichte stand ter vermindering van stress en spanning
 • Betere doorbloeding  

Een massage gun wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten, maar ook  topsporters en sportartsen zijn heel blij met een massage pistool. Als deze mensen ze naar tevredenheid gebruiken en er baat bij hebben waarom jij dan nog niet? Dat komt waarschijnlijk door de hoge prijzen die er in het verleden werden gerekend. Daar komt nu gelukkige een eind aan. Gadget-Plaza verkoopt betaalbare massage guns met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

De massage gun wordt weliswaar veel gebruikt door professionals, maar ook jij als recreant of amateur sporter kan er heel goed gebruik van maken. Ben je geen sporter, maar heb je last van stress of stijve spieren van bijvoorbeeld lang zitten of staan? Ook dan is een massage gun een echte uitkomst.
 

 • Door de diepe impact van kloppende en trillende bewegingen wordt het stijve spierweefsel soepeler. Spanningen en vervelende knopen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Gebruik je de massage gun voordat je gaat sporten? Dan zorgt dat voor een goede opwarming van je spieren. Na een training herstel je sneller en de massage gun vermindert de vorming van melkzuur en dus ook de kans op stijve spieren. Daarnaast verbetert het je bloedsomloop en hierdoor bouw je sneller spieren op.
 • Regelmatig gebruik van de massage gun heeft ook een gunstig effect op je figuur, omdat het op je fascie inwerkt. Dat is onderhuids bindweefsel dat zich rond je spieren, gewrichten en organen. Gezonde fascie zijn elastisch en zorgen voor een strak figuur. In slechte staat hopen ze echter gifstoffen op, verliezen hun elasticiteit, worden dikker en korter met als gevolg dat je figuur wat opgeblazen en minder slank oogt. Daarnaast heb je vaker last van stijven of stramme spieren.
Hoe gebruik je de massage gun effectief?
Door het gebruik van de juiste mondstukken kun je jouw massage pistool effectief gebruiken! De meeste apparaten worden met minimaal vier mondstukken geleverd.  Hieronder zie je welk mondstuk het best werkt op de verschillende plaatsen van jouw lichaam:
 • Vork: twee punten, die kan worden toegepast op de ruggengraat, dijen, kuiten, enkels en voeten.
 • Kogel: richt de massage op de trigger punten en voeten.
 • Plat: dijspieren, bilspieren en borstspieren.
 • Rond: fullbody-massage, nek, heupen en bilspieren.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

De waardering van Gadget-Plaza bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 406 reviews.