filter_list

Filter

0
Onbeperkt
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

4G GPS horloge kind - WIFI, SOS, bellen en videobellen

Nooit meer op zoek naar uw kind!

89,95

visibility
shopping_cart

Kinder GPS horloge 4G - WIFI, SOS, bellen, videobellen, take off alarm

Het nieuwste model met take off alarm en gezichtsherkenning

114,95

Kinder GPS horloge

Met een kinder GPS horloge weet je altijd waar je kind is. Onze kinder GPS horloges zijn van het merk Wonlex dat bekend staat om zijn hoge kwaliteit en werken allemaal op het 4G netwerk. Goedkopere modellen werken op het langzamere 2G netwerk, waardoor videobellen niet mogelijk is. In sommige landen is het 2G netwerk al uitgeschakeld, waardoor het kinder GPS horloge in die landen niet meer te gebruiken is. Het menu van onze kinder GPS horloges is in te stellen op Nederlands. Dat is wel zo makkelijk natuurlijk. 

Wat heeft mijn kind aan een GPS horloge?
Uw kind kan niet alleen trots rondlopen met een mooi horloge, maar in geval van nood kan het u direct bereiken door de SOS knop in te drukken. Het verzenden van spraak- en tekstberichten, videobellen en een stappenteller is natuurlijk ook leuk. En niet te vergeten: leren klok kijken. De achtergronden zijn instelbaar in zowel analoge als digitale tijdsweergave. Onze kinder GPS horloges zijn beveiligd: uw kind kan alleen naar nummers in het telefoonboek bellen en ook alleen maar gebeld worden door nummers die in het telefoonboek staan.

Wat heb ik als ouder aan een Kinder GPS horloge?
IU hoeft zich nooit meer af te vragen waar uw kroost uithangt! Een korte blik op de gratis app geeft direct de lokatie aan. Even snel iets doorgeven? Dat kan op verschillende manieren: bellen, videobellen, tekst- of spraakbericht. 

Wat voor Simkaart heb ik nodig?
U heeft een simkaart met bel- en datategoed nodig.Er mag geen pincode op de simkaart zitten en voicemail moet uitgeschakeld zijn. Simkaarten van alle proivders in Nederland werken prima in ons GPS kinder horloge, maar u wilt natuurlijk de kaart met het goedkoopste tarief. Wij raden u daarom een prepaid kaart van Lebara aan. Als u die opwaardeertt en kiest voor Lebara One dan heeft u bel- en datategoed uit 1 bundel tegen het goedkooptse tarief.  


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten

De waardering van Gadget-Plaza bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 406 reviews.