Bluetooth GPS tracker Bluetooth GPS tracker Bluetooth GPS tracker
Bluetooth GPS tracker Bluetooth GPS tracker Bluetooth GPS tracker
Bluetooth GPS tracker
0 Review | Review toevoegen
Sleutels altijd kwijt? Nu niet meer!

Verzendkosten

€ 4,95

Verwachte levertijd

1 dag(en)

€ 4,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons hier je vraag:

Bluetooth GPS tracker

Voor al je kostbaarheden:
De bluetooth gps tracker verbindt de gebruiker met zijn kostbaarheden zoals koffers, huisdier, elektronica, kinderen auto, caravan, sleutels, smartphone, tablet enz. Via een speciale App is alles bestuurbaar en zichtbaar tot een afstand van maximaal 25 meter buitenshuis. Het leuke van de bluetooth gps tracker is dat er 6 tracker/tracers op 1 telefoon aangesloten kunnen worden. Zorg er bij gebruik voor dat het telefoon geluid aan staat. Je kunt iedere bluetooth gps tracker een individuele naam geven zoals: sleutels, dat maakt het terug vinden een stuk makkelijker.

Alarm instellen:
Je kunt een alarm instellen: zodra de bluetooth gps tracker buiten bereik is zal de telefoon een door jouw geselecteerd alarm geven. Zodoende kun je bijvoorbeeld de kinderen met een gerust hart laten spelen zonder dat je ze uit het oog verliest.

De App:
De app is uitgevoerd met google maps zodat je altijd kunt zien waar de tracker/tracer voor het laatst is gebleven. Als je de auto parkeert is het altijd een drama om die weer terug te vinden.. maar niet met deze tracker/tracer. Zodra je de auto geparkeerd hebt druk je op de knop van de bluetooth gps tracker en die zet een markering op google maps. Nadat je lekker hebt gewinkeld kom je op het parkeer terrein en hoef je alleen de app te openen en naar google maps te gaan, je ziet direct waar de auto zich bevind. Dit is uiteraard te doen met ieder bezit of plaats welke je terug wil vinden. Je kunt dan ook meerdere laatste locaties terug zien bij ‘’lost history’’

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen je zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.