Hangslot - afluisterapparaat - 16GB - geluidsdetectie Hangslot - afluisterapparaat - 16GB - geluidsdetectie Hangslot - afluisterapparaat - 16GB - geluidsdetectie
Hangslot - afluisterapparaat - 16GB - geluidsdetectie Hangslot - afluisterapparaat - 16GB - geluidsdetectie Hangslot - afluisterapparaat - 16GB - geluidsdetectie
Hangslot - afluisterapparaat - 16GB - geluidsdetectie
0 Review | Review toevoegen
Dit super kleine hangslotje is eigenlijk een afluisterapparaat! Ideaal om stiekem gesprekken op te nemen.

Verzendkosten

€ 0,00

Levertijd (op werkdagen)

2-3 werkdagen

€ 79,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 

Heb je een vraag over dit product?

Stel ons hier je vraag:

Afluisterapparaat hangslotje - 16GB - geluidsdetectie

Dit heel kleine hangslotje is eigenlijk helemaal geen hangslot en je kunt hem ook niet als zodanig gebruiken. Het is een zeer klein afluisterapparaat met 16gb intern geheugen en bovengemiddelde batterijcapaciteit: op een volle lading kun je 20 uur opnemen! Dankzij de geluidsdetectie neemt hij alleen op als er ook echt iets te horen is. Tijdens het terugluisteren van de opnamen is het mogelijk om deze terug- of vooruit te spoelen.
.
Naast opnemen van gesprekken kun je hem ook als mp3 speler gebruiken. Een adapter voor de oordopjes en de oordopjes zelf leveren wij natuurlijk mee.

Dit afluisterapparaatje kun je bijvoorbeeld als ketting meegeven aan een kind, aan je sleutelbos of tas hangen. Niemand zal vermoeden dat dit hangslotje alles stiekem opneemt. Er branden natuurlijk geen lampjes tijdens de opnamen. Door de metalen behuizing kan dit apparaat ook wel tegen een stootje. Wil je hem liever verstoppen? Dat kan gemakkelijk: de afmetingen zijn slechts 8x27x32mm en mocht iemand het toch vinden dan zal dit afluisterapparaat geen enkele argwaan wekken, want iedereen zal denken dat het om een gewoon hangslotje gaat.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen je zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.